Over ons

SINDS 1930 UW VERTROUWEN WAARD

Prada bvba is een echt familiebedrijf dat door Eugène Parys werd opgericht in 1930, grootvader van huidig zaakvoerder, Serge Parys. Oorspronkelijk richtte het bedrijf zich op de horeca en leverde daar tentdoeken voor cafĂ©tarrassen, parasols en strandstoelen.

Met Maurice Parys, de tweede generatie, werd hedt bedrijf uitgebreid met leveringen en plaatsen van deuren, ramen en rolluiken.

Onder huidig zaakvoerder Serge Parys groeide het bedrijf door naar een uitgebreid gamma dat automatisaties van rolluiken, zonnetenten, zonweringsystemen, veluxramen, insektenwering en een volledig gamma aan out door living (de bekende lamellendaken) omvat.

Het Prada bvba team groeide onder zijn impuls uit naar zeven medewerkers waaronder vier eigen plaatsers die leveringen uitvoeren in een heel ruime regio rondom Mechelen.

EEN REFERENTIE MET +85 JAAR ERVARING

Prada bvba kiest steeds voor kwaliteitsvolle producten, materialen en de beste service. PLaatsing gebeurt steevast door ons team van ervaren vakmensen. Zo ervaart U als klant de voordelen van een keuze voor kwaliteit in uw eigen gebruiksgemak en comfort dat aanzienlijk toeneemt.

Prada bvba volgt steeds de nieuwste evoluties in zijn gamma op de voet op en maakt ook jaarlijks deel uit van grote beurzen zoals Batibouw, Polyclose,... Omdat voor Prada bvba de klant steeds voorop staat.