Sinds 1930 Uw vertrouwen waard

Prada bvba is een echt familiebedrijf dat door Eugène Parys werd opgericht in 1930, grootvader van huidig zaakvoerder, Serge Parys. Oorspronkelijk richtte het bedrijf zich op de horeca en leverde daar tentdoeken voor cafĂ©tarrassen, parasols en strandstoelen.

Met Maurice Parys, de tweede generatie, werd hedt bedrijf uitgebreid met leveringen en plaatsen van deuren, ramen en rolluiken.

Onder huidig zaakvoerder Serge Parys groeide het bedrijf door naar een uitgebreid gamma dat automatisaties van rolluiken, zonnetenten, zonweringsystemen, veluxramen, insektenwering en een volledig gamma aan out door living (de bekende lamellendaken) omvat.

Het Prada bvba team groeide onder zijn impuls uit naar zeven medewerkers waaronder vier eigen plaatsers die leveringen uitvoeren in een heel ruime regio rondom Mechelen.

Een bedrijf met meer dan 85 jaar ervaring

Prada bvba kiest steeds voor kwaliteitsvolle producten, materialen en de beste service.

Plaatsing gebeurt steevast door ons eigen team van ervaren vakmensen. Zo ervaart U als klant door voor kwaliteit te kiezen uw eigen gebruiksgemak en comfort aanzienlijk toeneemt.

Prada bvba volgt de nieuwste evoluties in zijn gamma op de voet en maakt ook jaarlijks deel uit van grote beurzen zoals Batibouw, Polyclose,… omdat voor Prada staat de klant steeds voorop.