Vorige
Volgende
Persoonlijk maatwerk

Luifels

Er is een lange weg afgelegd van de schaararmtenten met stangbediening uit 1930 naar de strakke geautomatiseerde cassettes van vandaag. Een luifel uit 2020 is altijd een stukje maatwerk volgens de wensen en behoeftes van de klant. Van katoenen doek naar acrylvezel geïmpermeabiliseerd, van manuele bediening naar domotica, van caféterras naar terrasbeleving met licht en verwarming. Prada kiest voor het assortiment van Brustor, een partnership van meer dan 20 jaar tussen een sterk lokaal ankerpunt en een A-merk leverancier.
de standaard in het landschap

Outdoor Living

De tuinkamer die een feestzaal wordt, het terras als wellness , de high tech rustbrenger, het buitenleven geoptimaliseerd. De Brustor terrasoverkappingen als de standaard in het landschap. Op en naar maat van de gebruiker, evolutie en revolutie, hedendaags nu en modulair klaar voor morgen. Wentelbare lamellen, wegschuifbaar, doekdak of minimalistisch paaldesign. Traploos regelbaar.
We hebben het. Voor u.

Vorige
Volgende
Vorige
Volgende
voor de 4 seizoenen

Pergola

Uw aluminium buitenverblijf voor de 4 seizoenen. Alle Ral kleuren standaard, dakbedekking uit glas of polycarbonaat.  Ingebouwde, dimbare leds, glazen schuifwanden of screens, verwarming ….   

hardst werkend aan het gevelvlak

Screens

Het hardst werkende product aan het gevelvlak.  Windvast , insectenwerend met de Zip technologie, maar vooral een fenomenale zonwering. Ook hier keuze tussen afgeronde of strakke cassette. Ook hier elke bediening mogelijk. Manueel, schakelaar, afstandsbediend en/of foto voltaïsche cel
( zonne-energie ).
Vorige
Volgende
Vorige
Volgende
Topleveranciers aan boord

Ramen en deuren

Topleveranciers aan boord. De Belgische wereldtopper Deceuninck voor PVC, het al even bekende SAPA voor aluminium. Voluit mee met nieuw design en milieutrends, kleuren en toepassingen. Ook bieden wij het volledige afwerkingspakket aan met rolluiken, insectenwering en binnenafwerking. Voordeurpanelen uit de ANAF-collectie, eventueel met vleugeloverdekkend profiel als sterke binnenkomer.
onze signature dish sinds ’58

Rolluiken

Al sinds 1958 onze “signature dish”. Inbouwrolluiken, voorzetrolluiken of combirolluiken ingebouwd in het raam. Lint, veeras, motor, en ook al vele jaren de gerenommeerde Bübendorff rolluiken met zonnecel ( 7 jaar garantie ! ). In 2020 bijna alles afstandsbediend met Somfy technologie. Volledig domotica-klaar of simpel handmatig. Rolluiken blijven een bondgenoot van uw woning als klimaatbeheersing, inbraakwering, privacy en verduistering.
Vorige
Volgende
Vorige
Volgende
voor alle toepassingen

Binnen zonwering

Horizontale of verticale lamellen in alle breedtes. Rolgordijnen transparant, semi transparant of black-out. Plissé gordijnen, ook als enig zonwering voor koepels. De stijlvolle duo rolgordijnen of vouwgordijnen. Kortom het hele assortiment raamdecoratie voor alle toepassingen. Het spreekt vanzelf dat een ideale zonwering zich aan de buitenkant van het glas bevindt, maar in sommige gevallen is dat niet mogelijk. Dan kan een zonwerende raamdecoratie in bvb screenstof een oplossing bieden. Functioneel hoeft niet saai of gewoon te zijn. Een functionele raamdecoratie voor een bureel is niet hetzelfde als voor een woonkamer, keuken of badkamer. Dankzij een groot assortiment aan kleuren, producten en bedieningsmogelijkheden werken wij met u naar de beste oplossing.

En ook...

Insectenwering

Niet meer weg te denken uit de woning als insectenbuffer en klimaatregeling. Alle RAL kleuren en structuurlakken mogelijk, standaard bespannen met het zwarte bellavista-gaas dus nauwelijks zichtbaar langs binnen. Schuifdeuren manueel of zelfsluitend, gewone deuren met pompje , schopplaat en magneetsluiting. Horren met inox veerklemmen die toestaan het raam te openen of te sluiten zonder de hor te moeten uitnemen. Afkoelen na warme dagen zonder gezoem !

Parasols

Sfeerbrenger en schaduwmakers op terrassen waar niet altijd de mogelijkheid van een luifel bestaat. In XL versie tot 9 m² in één stuk en 36 m² in combinatie. Manueel of elektrisch, al dan niet met licht of verwarming.

Windschermen

Mobiel of vast, acrylaat of glas, windbeheersing voor uw terras.
Vorige
Volgende